Kidman odjenula spektakularnu haljinu, ali svi su gledali samo njen čudni ples

Foto: Getty Images, GIPHY

U HALJINI s Versace potpisom Nicole Kidman je uspjela zasjeniti mnoge druge dame koje su se pojavile na dodjeli nagrada Country Music Awards. Naime, 52-godišnja glumica tamo se pojavila kao pratnja suprugu Keithu Urbanu, a kreacija koju je odjenula oduzimala je dah.

Haljina koja prati liniju tijela istaknula je njezinu vitku figuru na kojoj joj mogu pozavidjeti i duplo mlađe dame. Nadalje, kombinacija šljokica, resica i 3D cvjetića dala je dozu razigranosti, a Kidman je sve vješto nadopunila jednostavnim ružičastim sandalama s remenčićima te vrećastom torbicom.

Iako zvuči kao miks koji je na korak od prave modne katastrofe, glumica je još jednom doslovno zabljesnula i potvrdila da, kada je moda u pitanju, zna što radi.

No, isto se ne bi moglo reći za plesne pokrete koje je na spomenutom događaju prezentirala, a o kojima društvene mreže već bruje.

Kamere su uhvatile trenutak u kojem se Kidman prepustila glazbi za vrijeme nastupa country zvijezde Rebe McEntire, a mnoge je zbunilo njezino pomicanje glave u svim smjerovima.

Ova dama ima mnoge talente, ali čini se da ples nije jedan od njih.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.