Kći slavnog glumca ne odvaja se od problematičnog dečka

Foto: X17/Guliver, Instagram

18-GODIŠNJA glumica i manekenka slavu može zahvaliti isključivo poznatim roditeljima.


Baš poput Kendall Jenner te sestara Hadid, Belle i Gigi, i Lily-Rose Depp popularnost može zahvaliti bogatim i slavnim roditeljima, glumcu Johnnyju Deppu te modelu, glumici i pjevačici Vanessi Paradis.



Lily je prve modne korake napravila 2014., a jedno smo ju vrijeme viđali doslovno svugdje. Međutim, u posljednje vrijeme mlada se glumica povukla iz javnosti, a vrijeme uglavnom provodi sa svojim dečkom, modelom Ashom Stymestom koji je u modnom svijetu na glasu kao "zločesti" dečko.

Ash je od svoje djevojke stariji punih 8 godina i iako mu je tek 26, iza sebe već ima propali brak te 6-godišnju kćerkicu.

Tetovaže, alkohol, tulumarenje problemi sa zakonom zbog posjedovanja marihuane, sve to je dio njegova života, zbog čega tata Johnny od početka nije ni najmanje sretan zbog odabira svoje mezimice.



"Johnny optužuje svoju bivšu suprugu Vanessu jer je previše popustljiva, a on i Lily se neprestano svađaju zbog njezine veze. Lily ima Elektrin kompleks, a Ash je slika i prilika njezinog tate u mladim danima. No Johnnyju je svejedno ispada li licemjer, on samo ne želi tog dečka blizu svoje kćeri", otkrio je nepoznati izvor još na početku ove manekenske ljubavne veze koja je započela 2015. godine.



No unatoč svemu, par je i dalje zajedno, a paparazzi su ih jučer uhvatili u zračnoj luci u Los Angelesu na povratku iz Grada ljubavi, Pariza.



Tko zna, možda je Lily ipak uspjela smiriti problematičnog manekena.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.