Kate Moss objasnila zašto je na svom vjenčanju nosila Gallianovu vjenčanicu

BUNTOVNA manekenka Kate Moss, koja se nedavno udala za Jamiea Hincea, objasnila je zašto je htjela da joj vjenčanicu napravi kontroverzni kreator John Galliano.

Kate je izjavila: "Kad obučem njegovu haljinu sretna sam. Ne razmišljam nio čemu drugome. Željela sam klasični Gallianov stil. Pola života provela sam u njegovim haljinama i u njima se osjećam jako udobno. A tek kad vidim rad koji je uložen u svaku haljinu!".

Kate i Galliano raspravljali su o vjenčanici preko telefona, a kada je problematični dizajner izašao iz komune, našli su se i dogovorili detalje. Maštovita manekenka dobro se pripremila pa je na dogovor donijela vrećicu punu uzoraka koje je htjela imati na svojoj haljini.

Dizajner je bio počašćen i oduševljen pozivom slavne manekenke pa je izjavio za časopis Vogue: "Izazvala me da opet budem Galliano. Prije toga nisam mogao ni olovku podići." Krajnjim rezultatom bili su oduševljeni i svatovi pa je čak i otac slavne manekenke u svom govoru zahvalio dizajneru i pozvao svatove da mu zaplješću.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.