Kate Middleton se okitila nakitom princeze Diane i ogrlicom iz 19. stoljeća

Foto: Getty Images

VOJVOTKINJA od Cambridgea, Kate Middleton, sinoć se pojavila na svojem prvom prijemu u Buckinghamskoj palači nakon rođenja malenog princa Louisa.

Proteklih pola godine bila je na porodiljnom dopustu s kojeg se vratila početkom ovog mjeseca te je već imala nekoliko javnih izlazaka, no nijedan ovoliko svečan, pa se posebno potrudila oko svojeg outfita.

Na državnu večeru s kraljem i kraljicom Nizozemske stigla je odjevena u svijetloplavu haljinu sirena kroja s potpisom svojeg omiljenog dizajnera Alexandera McQueena te se okitila kraljevskim draguljima.

Kate je na glavi nosila omiljenu tijaru princeze Diane i to, kako piše Harper's Bazaar, četvrti put, a uparila ju je i s Dianinim bisernim naušnicama.

Embed from Getty Images

Još starija od tijare i naušnica bila je njena ogrlica koja datira još iz 1863. godine te je bila vjenčani poklon kralja Edvarda VII. njegovoj supruzi kraljici Aleksandri. 

U raskošnoj haljini i s još raskošnijim nakitom Kate je izgledala poput princeze iz bajke i lijepo ju je ponovo vidjeti u ovako svečanom izdanju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.