Kao da je opet 2009. godina: Kanye prekinuo govor na vjenčanju svog prijatelja

Foto: Screenshot Youtube, Splash News, Instagram

NEVJEROJATNO je kako slavne face imaju potrebu vjenčanja svojih prijatelja pretvoriti u vlastiti show.

I dok je Beyonce ovoga vikenda promovirala izlazak svog novog albuma "Lemonade", Kim i Kanye zabavljali su se na vjenčanju svojih prijatelja u Miamiju.



Radi se o vlasniku noćnih klubova Daveu Grutmanu i njegovoj supruzi Isabeli Rangel, a Kim je od tamo objavila niz porno slika na društvenim mrežama, nad kojima se posljednjih dana zgraža cijeli svijet.



No, i Kanye je imao "svojih 5 minuta", točnije zabavljao se kao da je ponovno 2009. godina, kada je na dodjeli VMA nagrada, ušetao na pozornicu, dok je Taylor Swift preuzimala nagradu za video godine, kako bi joj objasnio da je tu nagradu trebala dobiti Beyonce.

Govor je tada započeo s legendarnom rečenicom "dopustit ću ti da dovršiš", a isto je tako prekinuo i govor osnivača časopisa DuJour, Jasona Binna, koji je mladencima krenuo nabrajati dobre želje.

Video tog trenutka mladoženja je objavio na Instagramu, na kojem se čuje: "Dopustit ću ti da dovršiš, ali Dave i Isabela su imali najbolje vjenčanje svih vremena."



S parom je na vjenčanju bila i Kourtney Kardashian, no Kim je ukrala svu pozornost u crnoj haljini s velikim dekolteom, a kasnije i sexy fotkama, za koje je optužena kako je njima htjela zasjeniti izlazak novog albuma slavne Beyonce.



Podsjetimo, iako to nikada nije potvrđeno, navodno između starlete i pjevačice postoji velika netrpeljivost, koja je kulminirala za vrijeme vjenčanja, kada je Kim na njega pozvala i dizajnericu Rachel Roy, s kojom je Jay-Z navodno varao Beyonce.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.