Kako su Bella i njezine slavne prijateljice uništile modu za evente i izlaske

Foto: X17/Guliver 

OVAKVIM kombinacijama to nije bilo teško.
 
22-godišnja Bella Hadid jedno je od najtraženijih modnih lica današnjice, a kada ne snima editorijale i ne nosi najnovije kolekcije poznatih svjetskih dizajnera, tulumari sa svojim prijateljicama.
 
 
Sinoć je tako viđena na jednoj glamuroznoj holivudskoj zabavi koju je priredio slavni Dior, a dok su druge uzvanice redom birale elegantne i/ili seksi haljine te moćna odijela, Bella je stigla u prilično ležernom izdanju plavih vojničkih hlača i jakne te kratkog bijelog topića koji je istaknuo njezine čvrste trbušnjake.
 
 
Dodatnu ležernost kombinaciji dala je i crna široka traka koju je Bella nosila na glavi čime je još jednom pokazala kako će i u 2018. godini nastojati biti drugačija od ostalih, barem kada je u pitanju moda.
 
 
 
No znači li drugačije nužno i dobro, vrijedno kopiranja? Kada je u pitanju Bella, ali i brojne njezine slavne prijateljice, manekenke poput Kendall Jenner i Hailey Baldwin, odgovor je često negativan jer cure ne samo da krše kodeks odijevanja nego često na sebe nabacaju sve i svašta, što uključuje i vrlo upitne komade poput biciklističkih hlačica, robusnih tenisica, a da ne spominjemo golotinju koja nekako uvijek prijeđe granice dobrog ukusa jer, kako se odavno kaže: tanka je granica između vulgarnog i seksi.
 
 
 
No one i dalje misle kako je to kul, a očito su pronašle i odličan način za malo dodatne samopromocije. 
 
 
A ako i dalje ne znate o čemu govorimo, pogledajte fotografije i sve će vam biti jasno.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.