Kada biste obukle jednu od ovih stvari, Talijanke bi vas popljuvale

Foto: Instagram

NISU samo Francuskinje dobro odjevene. 
 
Dapače, neke od najvećih stilskih ikona u povijesti dolaze iz Italije. Sofia Loren, Donatella Versace, Monica Bellucci, Chiara Ferragni i Anna Dello Russo samo su neke koje nam prve padaju na pamet, a dovoljan su dokaz da Talijanke imaju modu u malom prstu. Baš zato nas vesele i njihovi modni savjeti, a posljednji na koje smo naletjeli tiču se modnih pogrešaka. Ovo su komadi koje stylish Talijanke nikada ne bi stavile na sebe:
 
Šljokice po danu
 
Talijanke smatraju da su šljokice rezervirane samo za noć, unatoč tome što današnji trendovi potiču žene da ih nose i po danu. A iako su uvijek u koraku s modom, tom trendu uspješno odolijevaju.
 
Ljubičasta boja
 
Iako ju je Pantone proglasio bojom 2018. godine, sumnjamo da će Talijanke zbog toga promijeniti mišljenje. U Italiji se ljubičasta boja veže uz sprovode zbog čega u modnim krugovima nikada nije bila popularna.
 
Gole noge
 
Zvuči neobično, ali Talijanke ne vole otkrivati noge osim, naravno, preko ljeta. U hladnijim danima preferiraju hlače ili dugačke suknje i haljine, a ako baš moraju obući nešto kraće, onda će sigurno nabaciti i neke guste najlonke.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.