Justin Bieber osvojio prvi Grammy te se pohvalio najslađom pratnjom

Foto: Splash News, Instagram

JUSTIN Bieber se na sinoćnjoj dodjeli Grammyja pojavio u preslatkom društvu.

Mlađahni Kanađanin nije mogao imati slađu pratnju na sinoćnjem crvenom tepihu, na dodjeli slavnih Grammyja, a ako si se pitala tko je preslatki klinac u smokingu, imamo odgovor.
 
Radi se o Justinovomm polubratu Jaxonu, koji ima tek 6 godina, a već izgleda kao pravi mali frajer. Osim Jaxona, Bieber ima i polusestru Jazmyn, a radi se o djeci njegovog tate Jeremyja.
 
 
Iako se ranije ove godine hvalio na Instagramu vrućim poljupcima i zagrljajima s "prijateljicom" Hailey Baldwin, nedavno je otkrio kako trenutno nema želju za nekom ozbiljnijom vezom pa ne čudi njegov izbor pratnje.
 
I njegova bivša cura Selena Gomez, sinoć je izabrala netradicionalnu pratnju na crvenom tepihu, a radilo se o njezinoj najboljoj prijateljici Taylor Swift.
 
 
No, Justin je sinoć imao puno razloga za slavlje, s obzirom da je osvojio svoj prvi Grammy, i to za veliki prošlogodišnji hit "Where Are U Now", u kategoriji najbolje dance ploče, iako je sama pjesma bila nominirana u 3 kategorije, a nastala je u suradnji s Diplom i Skrillexom.
 
S obzirom da Justin ima tek 21 godinu, i što god mislila o njemu, složit ćeš se, ovo je svakako veliki uspjeh.
 
 
Bieber se odmah poslužio i društvenim mrežama, kako bi se zahvalio fanovima te svom menadžeru na podršci.
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.