Još jedna hrvatska dizajnerica obukla svjetski poznatu damu

Foto: Splash News, Instagram

HRVATSKI dizajneri polako, ali sigurno osvajaju svjetski poznate dame.

Već smo vam u nekoliko navrata pisali o tome kako su najpoznatiji domaći dizajneri, posebno u 2017. godini, odjenuli brojne svjetski poznate dame, od Fergie i pjevačica trenutno najpopularnijeg ženskog benda na svijetu Little Mix pa sve do zvijezde serije Teorija velikog praska, plavokose Kaley Cuoco, i Carmen Electre.

Logičan je slijed da nakon što osvojiš domaće dame kreneš korak dalje, a mi svima od srca čestitamo na velikom uspjehu te želimo još više sreće u daljnjem radu.



A na ovaj se laskav popis sada upisala i dizajnerica Kristina Burja, poznata kao KRIE Design, čiju je kreaciju nedavno nosila manekenka, top model i voditeljica Tyra Banks.

Tyra je za povratak u hit show America's Next Top Model zasjala u potpuno crnoj kombinaciji kratkog topića i hlača s mašnicama od baršuna koje neodoljivo podsjećaju na starinske korzete.

Slavna manekenka također je fotografiju svoje kombinacije podijelila na Instagramu pa vjerujemo kako će to biti itekako korisno za daljnji rad domaće dizajnerice.

Čestitamo!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.