J.Lo postala zaštitno lice Versacea, suradnju najavila u odijelu slavnog uzorka

Foto: Instagram, Twitter

U 2019. godini Versace i J.Lo podsjetili su nas na svoju legendarnu suradnju iz 2000. godine koja je toliko oduševila publiku da su zbog nje nastale Google slike. 

Naravno, riječ je haljini s popularnim uzorkom lišća koju je Jennifer nosila na dodjeli Grammyja 2000. godine, a zatim je prošle godine prošetala novu verziju ove kreacije po pisti na reviji Versacea u Milanu. 

Komade u ovom uzorku pjevačica je nosila i u nekim svojim spotovima i na nastupima, a kako su oni izgledali, možete pogledati OVDJE

Ipak, s novom godinom došlo je vrijeme za nove pothvate i nove projekte, a Versace je odlučio nastaviti svoju priču s J.Lo proglasivši je zaštitnim licem svoje kampanje za proljeće/ljeto 2020.

Oduševljena se pjevačica ovim uspjehom pohvalila na svojem Instagram profilu, a to je učinila pozirajući u nekim od komada iz nove kolekcije, među kojima se našlo i odijelo sa spomenutim legendarnim uzorkom. 

Osim Jennifer, u kampanji će se naći i manekenka Kendall Jenner koju smo već imali prilike vidjeti na revijama Versacea te u njihovim kampanjama. 

 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.