Jennifer Lawrence ovom je haljinom dokazala da postaje druga žena

Foto: Splash News, Getty

I NA američkoj premijeri filma "Red Sparrow" sve oči bile su na Jennifer.


27-godišnja glumica Jennifer Lawrence u novu je godinu ušla bez dečka, 49-godišnjeg redatelja Darrena Aronofskyja, ali i kao druga žena kada je u pitanju moda.



Iako je oduvijek poznata po raskošnim haljinama na crvenim tepisima, u 2018. godini te su haljine postale sve otvorenije i prozirnije te naglašavaju njezinu zanosnu liniju i divlju stranu.

Nakon vrlo čednog izdanja na dodjeli BAFTA nagrada, Jennifer je pokazala dekolte u zlatnoj, dugoj haljini, zatim dekolte i duge noge na još jednoj premijeri u Londonu, a jučer je ponovno u središtu pozornosti bio dekolte u neobičnoj crnoj haljini koju je odabrala za američku premijeru spomenutog filma.



Dramatična crna haljina na gornjem je dijelu bila prozirna, a trake su sakrile strateške dijelove, dok je na donjem djelu haljina bila kao stvorena za moderne princeze. Jennifer se odlučila i za nešto dramatičniji make-up na očima te glamurozni, crveni ruž, pa nije postojala šansa da ne izazove veliki interes.



Tom prilikom mlada glumica priznala je i kako je s Darrenom ostala u vrlo prijateljskim odnosima nakon prekida. "On je divan, još ga volim. Mi smo bivši partneri u vrlo prijateljskim odnosima", izjavila je prošlog ponedjeljka te priznala kako su zajedno bili 2 godine, a ne jednu, kako se dosad mislilo.



Priznala je i kako je ostala u dobrim odnosima i s ostalim bivšim dečkima, glazbenikom Chrisom Martinom te glumcem Nicholasom Houltom, no da je trenutno sama te da je bila na rubu "depresivne samoće", a spas je našla u radu.



U filmu "Red Sparrow" Jennifer glumi balerinu koja postaje ruska špijunka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.