Jelena Rozga se ne izuva iz skupih kaubojskih čizama

Foto: Instagram

VEĆ prošlog proljeća, nakon što su predstavljene jesensko/zimske kolekcije poznatih dizajnerskih kuća, bilo je poprilično jasno da su nekoć omražene kaubojske čizme ponovo u modi.

Trend je zaživio iste sezone, a na njega su se zakačile i brojne poznate Hrvatice, uključujući i pjevačicu Jelenu Rozgu koja je nabavila jedan od najpoželjnijih modela s potpisom modne kuće Isabel Marant. Ono što ih čini prepoznatljivim je špicasti metalni vrh i metalni umetak na peti te trokutasta potpetica, a cijena im je vrtoglavih 920 eura, što je više od 6800 kuna.

Jelena ih je do sada nosila već u raznim prilikama te je dokazala da je zbilja riječ o svestranom paru, a svojom posljednjom objavom na Instagramu potvrdila je da ih se ne odriče ni tijekom proljeća.

Pjevačica je objavila fotku na kojoj pozira na klupici u ležernom izdanju za šetnju gradom u dotičnim čizmama, crnim skinny trapericama, šarenom džemperiću na prugice i baloneru. Prošli mjesec ih je pak uklopila u nešto svečaniji stajling s midi suknjom na točkice i kožnjakom.

A da jednako dobro izgledaju u kombinaciji s hlačama i suknjom, odnosno haljinom, pokazala je i tijekom zime kada se također nije izuvala iz ovih skupih i trendi čizama.

 

 

 

Zanimljivo je da iste čizme u ormaru ima i Severina koju smo u njima do sada imali priliku vidjeti samo jednom kada ih je iskombinirala s elegantnom crnom polu-prozirnom haljinom midi dužine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.