Jelena Rozga riskantne čizme vješto spojila uz komplet koji pristaje svima

NEKOĆ omraženi trend je svoj povratak najavio još krajem prošle godine, kada smo pisali o pet razloga zbog kojih biste trebali investirati u bijele čizme. Iako su modne influencerice već tada svoje kolekcije obogatile upravo takvim modelom čizama, za mnoge su i dalje one bile omražene.

Ipak, ove sezone uvjerljivo su zavladale modnom scenom.

Na iznenađenje mnogih, sredinom kolovoza ih je Adriana Đurđević uklopila u ljetni stajling i tako najavila vladavinu bijelih čizama i na domaćem terenu. Nije trebalo dugo čekati da i druge poznate Hrvatice potpuno polude za čizmama koje donedavno nitko nije nosio, a odlično su se uklopile i u stil slavne ljepotice Hailey Bieber.

Tren je objeručke prihvatila i pjevačica Jelena Rozga, koja je bijele čizme iskombinirala uz outfit koji svima pristaje. 

Statement plisiranu suknju asimetričnog kroja iskombinirala je uz košulju istog uzorka zahvaljujući čemu je napravila odličnu vizualnu varku. Na prvi pogled lako biste mogli pomisliti da je riječ o haljini laskavog kroja, a upravo je kombiniranje takvih kompleta jedna od omiljenih zabava modnih trendseterica.

Sve je začinila kaputom u zagasito crvenoj boji, a da su neklasični kaputi omiljen odabir mnogih potvrdile su i Franka Batelić te zgodne dame sa zagrebačke špice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.