Je li on "mikro varalica"?

Foto: Burberry

POSTOJE dvije osnovne vrste varalica.

Jedni koji doista spavaju s drugima i oni koji možda nikada neće spavati s drugom osobom, ali ni ne odgovaraju definiciji vjerne osobe, a popularno se nazivaju "mikro varalice".

Mi ti donosimo nekoliko sigurnih znakova da on spada u ovu drugu skupinu.

1. Tvoje prijateljice priznale su ti da im se čini kako on koketira s njima, kada ih negdje sretne bez tebe te da im takvi susreti nisu nimalo ugodni.

2. No, i pred tvojim očima se često odvijaju slične scene s drugim ženama, a sve je to isto radio i kada ste vi počinjali pa definitivno nisi ništa "krivo shvatila".

3. On ima prijateljicu s kojom se često dopisuje, a poruke koje si vidjela, više sliče na flert, a manje na prijateljstvo.

4. Njegovi prijatelji uopće ne znaju da ti postojiš, što znači da ne želi da ljudi znaju kako više nije slobodan.

5. Kada treba odgovoriti na tvoju poruku, potrebna mu je vječnost, a izgovor podrazumijeva nešto poput "ne volim se dopisivati" ili "nisam imao vremena". No, kada je s tobom, dopisuje se kao tinejdžer na nedjeljnom ručku kod bake.

6. Ponekad i pred tobom, bez imalo srama, druge žene naziva "nevjerojatnim", "zabavnim" i ostalim epitetima, dok se iskreno ne sjećaš kada si ti čula slični kompliment o sebi iz njegovih usta.

7. Prestala si pratiti razne komentare žena na njegovim objavama na društvenim mrežama, koji ga ni najmanje ne smetaju, dapače. On u tome uživa i to jasno pokazuje.

8. Kada se sretnete vani, uvijek je okružen ženama te češće vodi razgovor s njima, a manje sa svojim prijateljima, s kojima je navodno i išao van.

9. Često spominje imena žena, za koje uopće nemaš pojma kako su došle do njega niti tko su. Ozbiljno? Gdje uopće uspije upoznati toliko ženskih bića?

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.