Jada Pinkett-Smith dokaz je da turban može i pokvariti outfit

Foto: Splash

TURBAN je već odavno izašao iz okvira religije i postao popularan ženski ukras za glavu. 

Proslavile su ga dive starog Hollywooda, poput Elizabeth Taylor, Sophije Loren, Grace Kelly i Grete Garbo koje su mu i podarile status glamuroznog modnog dodatka, no čini se da nema baš uvijek željeni efekt. Dokaz za to je glumica Jada Pinkett-Smith čiju je modnu kombinaciju za večeru u jednom restoranu na Beverly Hillsu ovog vikenda pokvario upravo turban.
 
 
Iako je 46-godišnja glumica izgledala fantastično u dugačkoj traper košulji koju je nosila kao haljinu, visokim bež čizmama i svijetlo ružičastoj bundi od umjetnog krzna, bijeli turban praviše izgleda kao ručnik i kvari kombinaciju. Da je bio u nekoj drugoj boji, efekt bi sigurno bio drugačiji i puno bolji, no ovako nas baš i nije oduševila kao što to inače zna. Puno bolje od nje je to nedavno odradila naša Jelena Veljača, čije izdanje s turbanom možete pogledati OVDJE.
 
 
A iako se šuška da sa slavnim suprugom Willom Smithom ima bračne probleme te da je, nakon više od 20 zajedničkih godina, njihovu braku došao kraj, to se ne bi reklo prema njenom izgledu i izrazu lica. No moguće je i da su glasine istinite jer Jada je na večeri bila s glumcem Duaneom Martinom koji se upravo razvodi od glumice Tishe Campbell-Martin, a ispred restorana je samu sebe počastila buketom ruža...
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.