Izabel Kovačić u prekrasnoj haljini potvrdila povratak zaboravljenog uzorka

Foto: Instagram

SUPRUGA nogometaša Matea Kovačića i po mnogima jedna od najbolje odjevenih Hrvatica neprestano potvrđuje taj laskavi status.

A lijepa Izabel posebno nas je oduševila svojim posljednjim stajlingom kojim se pohvalila na Instagramu. Objavila je dvije fotke na kojima je pozirala okrenuta leđima kameri u prekrasnoj dugačkoj haljini retro uzorka koji trenutno proživljava veliki modni povratak.

Riječ je o takozvanom "paisley" ili kašmirskom printu, koji karakterizira uzorak u obliku kapljica i mnoštvo boja. Ovaj print obilježio je šezdesete godine prošlog stoljeća kada je bio iznimno popularan među hipijima, a sada ga u modu vraćaju poznati dizajneri, poput Zimmermana, Isabel Marant, Roberta Cavallija i mnogih drugih. 

Izabel nije istaknula koji brend potpisuje njezinu haljinu, no svakako je očaravajuća i pravi je mamac za poglede, pogotovo s leđa jer ih otkriva. Pozornost privlače i lepršavi rukavi koji naglašavaju ramena, što je također ove godine "in", i ovim je stajlingom Izabel samo još jednom potvrdila da joj ne može promaknuti baš nijedan trend. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.