Ivana Mišerić iznenadila uskršnjim outfitom, svi je pitaju istu stvar

Foto: Instagram

RADIJSKA voditeljica Ivana Mišerić Uskrs je provela radno, ali ne na poslu, već kod kuće.

"I tako. Počistila kuhinju. Idem peglat. I veš i kosu", napisala je u opisu selfieja koji je objavila na svojem Instagramu i na kojem je pažnju s njezine nesređene frizure skrenuo njezin outfit.

Voditeljica je pozirala u debelom džemperu s dolčevitom i raznobojnim prugicama, a iako je njezin odabir bio u duhu šarenih uskršnjih pisanica, nije bio u skladu s visokim, gotovo ljetnim temperaturama zraka.

"Je li ti vruće u tom džemperu?" upitali su je mnogi sljedbenici u komentarima, a Ivana je na jedan od njih i odgovorila.

"Ma nešto mi bilo hladno. Unutra u džemperu, a vani za kratke rukave, uvijek kontra", napisala je, a osim ovakvih upita, dobila je i hrpu komplimenata na račun svojeg izgleda, među kojima se posebno istaknuo komentar Elle Dvornik koja joj je napisala: "Znaš da si najljepša i točka."

Inače, Ivana nije jedna od onih koji mogu raditi od kuće i redovito odlazi na posao za koji se i dalje sređuje pa je njezin Instagram ovih dana sjajan izvor modne inspiracije, a već nas je uspjela oduševiti u jednom potpuno crnom izdanju i haljini koju ovog proljeća obožavaju i druge poznate Hrvatice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.