Ivana Banfić pokleknula pred trendom: U rizičnoj haljini pokazala sve atribute

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

IVANA Banfić je na domaćoj medijskoj sceni prisutna već trideset godina, a sada je svoj život odlučila pretočiti u autobiografsku knjigu pod nazivom Devedesete. Na promociji je okupila kolege s dance scene devedesetih, kao i druga poznata domaća imena, poput Sandija Cenova, Minee, Snježane Mehun te Danijele Dvornik.

Za tu priliku pjevačica je odjenula trenutno omiljen komad brojnih trendseterica i influencerica - riskantnu sako-haljinu. 

Riječ je o trendu koji slavne dame poput Kim Kardashian, Jennifer Lopez i Care Delevingne već neko vrijeme obožavaju, a vole ga i poznate Hrvatice. Modeli sakoa u ulozi haljina dolaze u najrazličitijim izdanjima, ali svima je zajedničko da u prvi plan stavljaju gole noge. Osim toga, brojne dame ne prakticiraju nositi donje rublje ispod ovih ionako izazovnih haljina.

Klasični, bezvremenski modeli sakoa s pojavom ovog trenda dobili su potpuno novo ruho te su ujedinili formalnost i seksepil. Da je kombinacija sakoa i haljine pun pogodak, potvrđuje i činjenica da im, osim trendseterica, nisu odoljele ni brojne dame koje inače uspješno izbjegavaju sveprisutne trendove i vole se isticati drugačijim komadima, poput buntovne Remi.

Također, Sanja Doležal je svoju sako-haljinu isfurala na potpuno drugačiji način, a svoje primjerke ovog komada su uspjele uloviti i Nina Badrić te Ella Dvornik.

No, za razliku od njih, Banfić se držala provjerene metode. Odabrala je bijeli model s crnim džepovima te zlatnim detaljima. U ovoj kombinaciji hrabro je pokazala dekolte, ali i noge, a sve je zaokružila decentnim make-upom te frizurom koja je uvijek popularna - laganim valovima koji kosi daju razbarušen i opušten izgled.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.