Na nogama Ive Balaban su čizme koje su u modi baš svake sezone

Foto: Instagram, Bershka, Deichmann, Zara
 
TRENDOVI se mijenjaju iz sezone u sezonu, no neke stvari nikada ne izlaze iz mode.
 
To dobro zna i jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, Iva Balaban, koja uvijek vješto kombinira klasiku s trendovima. I dok bi inače prvo obratili pažnju na trendy krpice, na fotografiji koju je objavila na Instagramu za oko su nam prvo zapele klasične čizme, a Iva nas je još jednom podsjetila zašto ih je dobro uvijek imati u ormaru.
 
 
Kako vidite, riječ je o kožnim crnim visokim čizmama s vezicama koje prolaze baš u svakoj jesensko-zimskoj kombinaciji. Klasični model ne podliježe trendovima i lako se kombinira, što čini ove čizme pravim junacima svačije garderobe. Iva ih je iskombinirala s crnom sportskom haljinicom i predimenzioniranom jaknom i dokazala da super izgledaju i na golim nogama. No jednako dobro izgledaju i preko traperica, pa čak i ispod njih, ili drugih hlača sa širokim nogavicama. 
 
Sigurni smo da ih mnoge od vas već imaju pa su upoznate sa svim njihovim čarima. No toplo preporučujemo i svima koje još nisu nabavile ove klasične čizme da svakako ulože u jedan ovakav par jer će ih nositi godinama. Mi smo bacili oko na ponudu u popularnim trgovinama i pronašli nekoliko odličnih modela:
 
Zara, 549,90 kn
 
Bershka, 399,90 kn
 
Deichmann, 299,90 kn
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.