Istraživanje pokazalo: Muškarci najviše vole plavooke brinete!

ČINI se da plava kosa i konfekcijski broj 36 ipak nisu na vrhu popisa muških želja. Istraživanje koje je provela društvena mreža Badoo na uzorku od 2000 muškaraca, pokazalo je da je predodžba o mršavoj prsatoj plavuši kao idealnoj ženi iz muških snova pogrešno. Istraživanje je pokazalo da će se 62,7 posto muškaraca ipak radije okrenuti za tamnokosom curom nego za plavušom, dok mali postotak od 8 posto voli crvenokose cure.

Ovo istraživanje također je otkrilo da usprkos tome što su modne piste i časopisi puni (pre)mršavih cura koje nose male konfekcijske brojeve 34 i 36, čak 39 posto muškaraca će se prije okrenuti za curama koje popunjavaju konfekcijske brojeve 40 i 42, a samo 10 posto muškaraca preferira mršavice.

Kad je boja očiju u pitanju, plava je i dalje najpoželjnija. Naime preko 40 posto ispitanih muškaraca svoju idealnu curu zamišljaja kao plavooku, zatim slijedi tamno smeđa boja očiju pa zelena, a kao najnepoželjniju naveli su svijetlosmeđu boju očiju.

Naravno, ne postoji zajednički pojam idealne žene jer se ukusi razlikuju, no nakon što je izašla anketa u kojoj se preko dvije tisuće muškaraca izjasnilo kakav ih tip žene najviše privlači možemo zaključiti da većina muškaraca ipak preferira plavooke brinete prirodnih oblina. Stoga cure, opustite se i zaboravite na rigorozne dijete i odricanja te uživajte u svom prirodnom ženstvenom izgledu!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.