Idemo u planine: I ovog će se ljeta plutati na nikad većim ptičurinama

Foto: Sam's Club, Instagram

ČINI se kako će i ove godine s vama plažu i more dijeliti nikad veće plastične ptičurine.

A ako su vam prošle godine ovi šareni napuhanci koji su primali jednu ili dvije osobe išli na živce, onda vam savjetujemo da se ovog ljeta preselite u planine jer stiže njihova puno veća verzija.
 
 
Naime, nadolazećeg ljeta apsolutni hit bit će plamenci i labudovi za bezbrižno plutanje po vodi na koje stane šest osoba pa si sada možete vizualizirati koliko će biti veliki.
 
Radi se o kolekciji američkog lanca Sam's Club koji je upravo izbacio tri gigantska luftića u obliku plamenca, jednoroga i pauna koji imaju i gigantske cijene od čak 150 dolara.
 
 
I dok su dosadašnji, manji luftići koštali 20-30 dolara, ovi ipak mogu primiti do šest osoba (široki su i dugački tri metra), a imaju i posebne utore za čaše pa se možete osjećati kao doma, i to doslovno.
 
A ako se ne sjećate, popularnost ovakvih ljetnih igračaka možete zahvaliti popularnoj pjevačici Taylor Swift koja je na jednom bezbrižno plutala još 2015. godine s tadašnjim dečkom Calvinom Harrisom.
 
 
I dok njihova ljubav nije potrajala, čini se kako će popularnost ovih luftića potrajati još barem jedno ljeto. Srećom, Hrvati nemaju taj luksuz izdvojiti 900 kuna za ovakvo što.
 
Osim ako dućane ne preplave puno povoljnije verzije.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.