I ona radi od kuće: Bella Hadid snimila vrući editorijal za Vogue preko FaceTimea

"VREMENA su se promijenila i rad od doma je dobio novo značenje", napisala je manekenka Bella Hadid u opisu svoje objave na Instagramu u kojoj je pokazala kako je odradila svoju posljednju gažu.

Kao mnoge druge industrije, i modna se prilagodila promjenama koje je donijela globalna pandemija koronavirusa pa je tako Bella svoje posljednje snimanje odradila preko aplikacije za videopozive FaceTime.

Bella je pozirala u nekoliko izazovnih izdanja, dok na nekim fotkama ne nosi ništa osim cipela i nakita, a strateške dijelove prekriva vaza s cvijećem na stolu ispred nje. Manekenka je snimila editorijal za talijanski Vogue koji je ovog mjeseca, prvi ut u povijesti, krasila simbolična potpuno prazna naslovnica.

"U svojoj dugoj povijesti, koja se proteže na više od stotinu godina, Vogue je prošao kroz ratove, krize, terorističke napade. Njegova plemenita tradicija je da nikad ne gleda na drugu stranu. Prije nešto manje od dva tjedna trebali smo tiskati izdanje koje smo planirali neko vrijeme i koje je uključivalo i L’Uomo Vogue. No sad govoriti o bilo čemu drugom, dok ljudi umiru, a liječnici i medicinske sestre riskiraju svoje živote te se svijet zauvijek mijenja, nije u DNK-u Voguea Italia. Zbog toga smo spremili svoj prvotni projekt i krenuli ispočetka. Odluka da prvi put u našoj povijesti tiskamo potpuno bijelu naslovnicu nije zato što je nedostajalo slika - upravo suprotno. Odabrali smo je jer bijela boja simbolizira brojne stvari u isto vrijeme", poručili su proteklog tjedna iz talijanskog Voguea, a "prazno" izdanje je pušteno u prodaju 10. travnja.

I Bellina sestra Gigi je snimila editorijal za ovo izdanje, a nju je fotkala njezina prijateljica Leah McCarthy s kojom je u izolaciji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.