Hit haljina s Instagrama Ivi Šarić stoji bolje nego ikome

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

IVA Šarić sinoć je fotkana pred jednim zagrebačkim restoranom gdje je bila na proslavi rođendana supruge nogometaša Dejana Lovrena, Anite.

Atraktivna brineta za tu je prigodu obukla zelenu wrap haljinicu s crnim točkicama koju ste sigurno do sada već vidjele na Instagramu.

Riječ je o haljini skandinavskog brenda Ganni koja je veliki hit na društvenoj mreži, a čini se i među poznatim Hrvaticama, jer smo je nedavno vidjeli i na Olji Vori. Osim što dolazi u najpopularnijem uzorku sezone, jedan od razloga velike popularnosti ove haljinice je njen kroj koji naglašava najuži dio tijela, odnosno struk, te stvara iluziju siluete pješčanog sata, što našoj bivšoj manekenki, zapravo, nije potrebno.

Laskavi komad samo je dodatno naglasio Ivinu fantastičnu figuru i usudit ćemo se reći da nosi ovu haljinu bolje od svih na kojima smo je do sada vidjeli, a već smo spomenuli da je ima pola Instagrama.

I ostatkom outfita Iva je potvrdila da modu ima u malom prstu, kao i da u korak prati trendove, i to doslovno jer je na nogama nosila popularne prozirne štikle.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.