Gwen Stefani s novom frizurom izgleda potpuno drugačije

Foto: EPA-EFE, Instagram, YouTube screenshot

OD kada se u devedesetima pojavila na sceni s bendom No Doubt, pjevačica Gwen Stefani vjerna je platinastoplavoj kosi.

I dok je boja svih ovih godina ostala postojana, njezine su se frizure mijenjale. Od pin-up kovrča, preko zalizanog konjskog repa, do ekstenzija do stražnjice, Gwen je tijekom godina često eksperimentirala s raznim stilovima, no s frizurom kakvu sada ima nismo je imali priliku vidjeti već 13 godina.

Pjevačica je svoj novi look predstavila u najnovijoj epizodi američkog Voicea gdje je već godinama jedna od članica žirija, a radi se o bob frizuri sa šiškama.

Sličnu frizuru imala je na naslovnici albuma Sweet Escape iz 2006. godine, samo što je tada umjesto boba imala lob odnosno dugi bob.

Puno kraća kosa i guste šiške pjevačicu su potpuno transformirale, no čini se da se ipak ne radi o trajnoj promjeni, već samo o periki jer je njezin frizer Robert Vetica nakon ove, na svojem Instagramu, objavio fotku na kojoj Gwen opet ima dugu kosu bez šiški stiliziranu u stilu 60-ih godina.

Inače, Gwen je ovogodišnja dobitnica nagrade People Choice za modnu ikonu godine koju baš i nije obranila svojim stajlingom na dodjeli, a pjevačica je u posljednje vrijeme često na meti kritika javnosti i zbog svojeg plastičnog izgleda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.