Gospodin i gospođa Manganiello: Sofia i Joe po prvi puta na crvenom tepihu kao bračni par

Foto: Splash News, Instagram

SOFIA i Joe još su jednom cijelom svijetu pokazali koliko su lijep par.

Novopečeni mladenci, 43-godišnja Sofia Vergara i njezin 6 godina mlađi dečko Joe Manganiello, nedavno su se vratili s romantičnog medenog mjeseca, koji su proveli u čarobnom resortu Parrot Cay, koji se nalazi na otocima Turks i Caicos.
 
Pijesak, sunce, kristalno čisto more i romantični odmor je mogao početi.
 
 
No, svega nekoliko dana kasnije, poslovne obaveze su nazvale, a lijepi se par vratio u realnost.
 
Sinoć su se tako Sofia i Joe po prvi puta pojavili na crvenom tepihu kao bračni par, i to na holivudskoj premijeri filma "Star Wars: The Force Awakens".
 
 
Sofia je blistala u crnoj uskoj haljini, koja je još jednom istaknula njezine zanosne obline, a posebnu je pažnju privukla i frizurom u stilu princeze Leiaje. Joe je zablistao u elegantnom plavom odijelu, čime je par još jednom pokazao zašto se smatra jednim od najljepših u Hollywoodu.
 
 
Tko zna, možda ćemo uskoro pisati i o prinovi u obitelji Manganiello, jer Sofia ne skriva kako bi voljela dobiti dijete sa svojim zgodnim suprugom.
 
Inače, glumica iz prvog braka ima 22-godišnjeg sina Manuela, kojeg je dobila s bivšim suprugom, koji se također zove Joe, ali preziva Gonzalez. On je bio njezina srednjoškolska ljubav, a vjenčali su se kada je ona imala samo 18 godina.
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.