Frizura, koja frizura? Kanye West šiša se svaki dan za 500 dolara

Foto: Splash News

KOLIKO muke za svega tri dlake na glavi.

Egocentričnost Kanyea Westa poznata je svugdje u svijetu. I iako je njegova supruga Kim nedavno otvoreno priznala kako on zahtjeva puno pažnje, iznenadili smo se koliko je daleko spreman ići.
 
Iako tako ne izgleda, gospodin West ima svog osobnog frizera, kojem je čak platio da se preseli iz Chicaga u New York, kako bi mu bio na usluzi kad god on to poželi, a to, vjerovali ili ne, znači svaki dan. Da, dobro si pročitala, slavni reper svaki dan potroši 500 dolara na frizuru, što uključuje i svakodnevno šišanje.
 
Kako bi te poštedile računanja, to je otprilike 182 tisuće dolara godišnje, za izgled koji baš ničime ne odaje da uživaš usluge frizera na dnevnoj bazi.
 
"Nije se osjećao ugodno, kada se o njegovoj kosi brinuo netko drugi. Rekao sam mu, ako me možeš platit više nego salon u Chicagu, selim se u New York", našalio se frizer i preselio.
 
Još je zanimljivije tko je otkrio tu informaciju. Naime, radi se o Rihanninom tati, Ronaldu Fentyju, koji je s dotičnim proveo mjesec dana na turneji, kada su RiRi i on harali dvoranama i stadionima svijeta. "Kanye voli svjež izgled", zaključio je gospodin Fenty u čudu, jer čini se kako reper provodi više vremena kod frizera nego njegova kćer, koja je poznata po čestom mijenjanju frizura i boja kose.
 
 
Zanimljivo je i kako u posljednje vrijeme, Rihannin tata otkriva sve više detalja, kako o svojoj kćeri, tako i o njezinim prijateljima i suradnicima. Tako je prije nekoliko dana otkrio je kako je njegova kćer nezadovoljna novim albumom te je u potrazi za novim materijalom, a sada ovo.
 
Samo se nadamo da neće postati kao tata slavne Beyonce, koji koristi baš svaku priliku da zaradi na svojoj kćeri, s kojom razumljivo i nije u nekim odnosima.
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.