Frajer za kojim i danas uzdišemo: Pogledajte golišavi filmski povratak Chada Michaela Murrayja

Foto: Screenshot Youtube, Giphy, Splash

CHAD je pokazao bradu i pozadinu.

Frajer u kojeg smo sve bile zaljubljene kao tinejdžerice, plavokosi Chad Michael Murray, jako se promijenio od uloge Lucasa Scotta u seriji "One Tree Hill", u kojoj smo saznale za njega.
 
 
2012. godine serija je prestala s prikazivanjem, a i sam Chad je nestao s našeg radara, no srećom, sada se vratio.
 
Radi se zapravo o njegovom novom filmu "Other People's Children", u kojem plavokosi Chad glumi sexy beskućnika. Radnja filma vrti se upravo oko njega, a priču o njegovom životu donosi redateljica Samantha, koja se zaljubljuje u Chada, dečka s lošom reputacijom te on postaje glavna zvijezda njezinog dokumentarca, ali i muškarac u kojeg se ona zaljubljuje.
 
 
Film je snimljen još 2014. godine, a na slavnom IMDb-u ima ocjenu 6,6 od 10.
 
A ako te nije zainteresirala sama radnja, možda će te zanimati podatak da u filmu Chad pokazuje svoju pozadinu, što se ne propušta. 
 
 
Podsjetimo, osim po ulogama u raznim serijama, među kojima su i nekad popularne "Gilmorice" i Dawson's Creek", Chad je u Hollywoodu poznat i po jednom od najkraćih brakova i to s kolegicom Sophijom Bush, koji je trajao svega 5 mjeseci. Par se upoznao na setu serije "One Tree Hill", vjenčali su se 2005. godine, a Sophia je bila ta koja je podnijela zahtjev za razvod.
 
 
Danas je 35-godišnji glumac u sretnom braku s kolegicom Sarah Roemer, s kojom se vjenčao u siječnju prošle godine, a u svibnju im je stigao sinčić.
 
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.