Fantastična haljina Catherine Zete Jones idealan je odabir za gošće na vjenčanju

Foto: EPA-EFE, Getty Images

SLAVNA glumica Catherine Zeta Jones se i na pragu 50. godine može pohvaliti nevjerojatnom figurom, a u njenom ormaru koji je vjerojatno veći od vašeg stana, skrivaju se nevjerojatni modni komadi koji ističu tu vitku liniju.

Jedan takav je prošetala prilikom jučerašnjeg posjeta svom rodnom mjestu, Swanseaju, primorskom gradu na južnoj obali Walesa, gdje joj je dodijeljena počasna titula "Freedom of the City of Swansea".

Embed from Getty Images

Svojom sofisticiranom odjevnom kombinacijom ukrala je sve poglede, a u prvom planu je bila asimetrična midi haljina na jedno rame. Dozu odvažnosti može zahvaliti jarkoj boji ciklame, a laskav kroj je naglasio vitku figuru zgodne oskarovke.

Embed from Getty Images

Nevjerojatno stajliš haljinu kombinirala je uz decentne modne dodatke u nude nijansama, pa je u ruci nosila klasičnu torbicu idealne veličine, a na nogama model salonki koji nikada ne izlazi iz mode. Da joj je glamur u krvi potvrdila je ukrasivši zglobove luksuznim dijamantnim narukvicama kakve se ne viđaju često, a look je zaokružila make-upom koji je ovog puta fokus stavio na njene tamne oči.

Ako vas uskoro očekuje odlazak na vjenčanje, ovo je look koji slobodno možete kopirati jer haljine poput ovih garantiraju da će svi pogledi biti usmjereni samo prema vama. I mladenki, naravno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.