Fanovi u deliriju: Kakvu tajnu skriva ogrlica Taylor Swift?

Foto: WENN

SVE oko plavokose pjevačice posljednjih je tjedana pravi misterij.

Otkad je prekinula kratku romansu s britanskim glumcem Tomom Hiddlestonom, Taylor Swift povukla se od očiju javnosti. Nije izlazila s prijateljicama, objavljivala slike na Instagramu, pojavljivala se na crvenim tepisima, no takvo vrijeme skrivanja je sada iza nje.



Taylor se tako neki dan pojavila u sexy izdanju na 30. rođendanu slavnog repera Drakea, a nekoliko dana prije je nastupila u Texasu, tijekom Grand Prixa Formule 1 u Texasu.

Tom prilikom, Taylor se također pojavila u sexy, crnoj opravici, dok je vrat ukrasila popularnim chokerom te izazvala potpunu pomutnju među obožavateljima.



Naime, pjevačica je inače poznata kao velika ljubiteljica ovog modnog dodatka, kojeg često nosi na crvenim tepisima, ali i privatno. No, sve dosad, s njime se nije pojavila na koncertu.

I to je bilo sasvim dovoljno da krenu spekulacije, vezane uz činjenicu kako je time pjevačica fanovima poslala tajnu poruku, koja se tiče skorog izlaska njezinog novog albuma.



Naime, prema njezinim obožavateljima, kad god je u pitanju nova glazba, Taylor mijenja stil na pozornici, a upravo je to učinila noseći ovu popularnu ogrlicu.

S obzirom da se i njezina najbolja prijateljica Gigi Hadid nedavno izlanula kako se pjevačica vratila u studio, možda ova teorija ima smisla. Uz to, prekid s Tomom i uvrede bivšeg dečka Calvina Harrisa su još svježe pa materijala ima i više nego dovoljno.


 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.