Facebook ti novom opcijom pomaže da lakše preboliš bivšeg

Foto: 123 rf

HVALA, dragi Facebook, što nam olakšavaš prekide.

Popularna društvena mreža ima novu opciju.
 
Ona svim korisnicima, koji promjene svoj status u "slobodan", omogućuje da neko određeno vrijeme ne gledaju fotografije i ne čitaju statuse svojih bivših partnera.
 
Također, novom opcijom se njegovo ime neće baš nigdje pojavljivati na tvom profilu, ni kada želiš poslati poruku ili označiti nekog na svojoj fotografiji.
 
Još jedna odlična stvar, koja bi ti mogla pomoći u tome da ga brže preboliš, jest i ta da ovom opcijom možeš ograničiti da tvoj bivši vidi bilo kakvu tvoju aktivnost, u slučaju da si ti bila ta koja je inicirala prekid, ali i općenito, ako ti je iz bilo kojeg razloga potrebna distanca od njega.
 
Korisnici mogu urediti i prošle objave i fotografije s bivšima, odnosno odrediti tko ih može vidjeti te jednostavno ukloniti svoje ime s fotografija na kojima su označeni
 
A ako brineš da će tvoj bivši saznati što si napravila - neće, jer njemu ne dolazi nikakva obavijest.
 
Opcija je još uvijek u fazi testiranja, a prvo će biti dostupna korisnicima u SAD-u, a početkom 2016. godine i svima ostalima. 
 
"Nadamo se da će ovi alati pomoći ljudima da prekinu veze s većom lakoćom, udobnošću i osjećajem kontrole", zaključili su iz Facebooka.
 
 
 
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.