Evo kako ćete razbuktati strasti u vezi s obzirom na horoskopski znak partnera

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku

NA početku veze sve pršti od strasti, a kasnije se već morate malo potruditi kako biste potaknuli iskrice. A ako ste trenutno u lošim odnosima s partnerom jer ste zatvoreni zajedno kod kuće 24 sata dnevno, pravo je vrijeme da oživite strast u svojoj vezi.

Evo kako ponovno probuditi magiju s obzirom na horoskopski znak svog partnera.

Ovan

Napravite nešto što vam ubrzava puls. Igrajte smjelu igru zajedno, vježbajte, plešite ili napravite bilo što drugo što će vam podići razinu adrenalina. Dopustite svom unutarnjem djetetu da dođe do izražaja i probudit ćete staru, uspavanu strast u svom Ovnu, piše Elite Daily.

Bik

Ako ste u vezi s Bikom, imajte na umu da on voli luksuz i senzualnost. Priuštite mu kućni spa tretman, skuhajte mu večeru s nekim afrodizijakom, provedite posebnu večer zajedno radeći nešto što on voli. Izgradite nešto zajedničkim snagama i, po mogućnosti, dajte mu poklon – jer on tome ne može odoljeti.

Blizanci

Laskajte Blizancima do iznemoglosti, dok ne porumene. Uđite s njima u razgovor koji će ih stimulirati ili im ostavite ljubavno pismo u kojem ćete se potruditi biti što rječitiji. Neka se osjete kao da su najinteligentnija osoba koju ste ikada upoznali. Nasmijte ih i budite što je moguće spontaniji. Blizanci vole iznenađenja.

Rak

Isplanirajte posebnu noć udvoje i osigurajte mu omiljenu hranu pa gledajte zajedno njegovu najdražu seriju ili film koji voli. Pokažite Raku da ste ranjivi i da se u isto vrijeme možete brinuti o njemu i bit će vaš zauvijek. Njima će takve, naizgled male, geste biti i više nego dovoljne.

Lav

Lavovi obožavaju romantične geste. Poklonite im cvijeće, obaspite ih komplimentima, slušajte ih kad vam se povjeravaju i dajte im prostora da budu najbolja verzija sebe. Kada je u središtu pažnje, Lav se osjeća cijenjeno i obožavano.

Djevica

Djevica više voli djela nego riječi. Napravite umjesto nje nešto što ona mrzi raditi. Počistite kuću, organizirajte nered, obavite njene poslove umjesto nje. Djevice uzbuđuju misteriji pa biste mogli zajedno igrati neku igricu s ovom tematikom ili neku intelektualnu igru u kojoj ćete pokazati koliko ste mudri. Pripadnici ovog znaka vole da ih netko impresionira.

Vaga

Učinite da Vaga osjeća kako ste baš vi onaj pravi/ona prava. Isplanirajte večeru sa svijećama i šampanjcem i flertujte kao da ste na prvom sastanku. Zadovoljite Vaginu potrebu za ljepotom posjetom nekom online muzeju ili "odlaskom" u virtualni šoping. Učinite da se osjeća prelijepo u svojoj koži.

Škorpion

Škorpioni čeznu za dubinom. Povjerite im svoje najveće tajne i učinite da se osjećaju kao da vas poznaju bolje od bilo koga na svijetu. Ispričajte im što vas ispunjava, što budi strast u vama i za čime žudite. Provedite kvalitetno vrijeme zajedno. Osim toga, uvijek je dobra ideja probati nešto nesvakidašnje u spavaćoj sobi (ili izvan nje).

Strijelac

Vaš Strijelac ne želi mir. On želi da vaša ljubav izgleda kao beskrajna avantura. Isplanirajte dan pun iznenađenja i dajte sve od sebe da to bude najoriginalnije iskustvo koje je Strijelac doživio. Budite opušteni i neobuzdani, glasni i zabavni, budite par koji bi, da niste zatvoreni u kući, živcirao sve oko sebe svojim entuzijazmom.

Jarac

Da biste razbuktali strasti u vezi s Jarcem, morate mu stvoriti dojam da ste snažan par. Pomozite mu da dostigne ciljeve koje je zacrtao i budite dio njegovog uspjeha. Ujedinite svoje ambicije. Oni ne mogu odoljeti ni kavalirskim potezima pa pridržite vrata kada ulazite u prostoriju ili im skuhajte ukusnu večeru.

Vodenjak

Vodenjaci ne vole pravila i svakidašnjost pa će najviše cijeniti ako im svoju ljubav pokažete na način koji će samo oni razumjeti. Pratite što vaš Vodenjak voli i osmislite nešto jedinstveno čime ćete ga iznenaditi i u čemu će potpuno uživati. Pripadnici ovog znaka vole biti u društvu pa možete organizirati dvostruki spoj preko Skypea ili virtualno druženje s većom ekipom.

Ribe

Ribe su beznadni romantici i sanjari. Njih ćete najbolje potaknuti nečim što ima dubinu i što je povezano s umjetnošću. Slikajte zajedno, pogledajte kazališnu predstavu na YouTubeu ili im odsvirajte nešto ako znate svirati. Pokažite im da su vam važni njihovi osjećaji i saslušajte ih. Ako Ribe osjećaju da ih razumijete, one znaju da ih volite.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.