Ecija Ojdanić omiljeni ljetni uzorak nosi i na kupaćem kostimu

Foto: Instagram

POČELA je sezona sunčanja na plaži, a glumica Ecija Ojdanić neumorno izaziva zavist fotkama na društvenim mrežama. Tako je nedavno pozirala u mini haljini i pokazala vitke noge, a nikome nije promaknula ni njena nova frizura. Naime, odvažila se na minival koji se pokazao kao pravo osvježenje.

Kako bi se uskoro mogla pohvaliti i preplanulim tenom već sad je počela raditi na njemu, otvorila je sezonu kupaćih kostima i obožavatelje obavijestila da uživa na plaži. 

"Kad si jado jadni sam na plaži, pa nemaš nikog da te fotka, a ipak se želiš pohvaliti da si na plaži... Onda imaš ovako jadnu fotku", našalila se glumica uz prigodan hešteg #palesamnaplazi.

Ecija je pozirala u kupaćem kostimu ukrašenim omiljenim ljetnim uzorkom, plavo bijelim prugicama i romantičnim volanima, a nije zaboravila ni na must have modne dodatke za plažu pa je pogled sakrila iza sunčanih naočala, a od sunca se sklonila ispod klasičnog slamnatog šešira.

Osim što je svojim odabirom ostala u koraku s trendovima, badići s okomitim prugama, baš kao i ostali odjevni komadi koje krasi ovaj uzorak, vizualno izdužuju figuru pa su i jedan od najlaskavijih odabira za  plažu.

Ako i sami još uvijek niste sigurni kakvim modelom kupaćeg kostima se želite ove sezone počastiti, provjerite kakve badiće nose slavne dame.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.