Ecija Ivušić stajlingom i frizurom najavila dva ljetna trenda

Foto: Instagram

IAKO je bob bez ikakve dvojbe najpopularnija frizura godine, na drugo mjesto zasjeo je jedan posve drugačiji trend koji također osvaja sve više slavnih dama.

Riječ je o superdugačkoj kosi za koju su se u posljednje vrijeme odlučile Jenna Dewan, Kylie Jenner, Emily Ratajkowski, Priyanka Chopra, a sada im se pridružila i Ecija Ivušić.

Radijska voditeljica se, baš kao i spomenute dame, odlučila za ekspresni rast kose pa je posegnula za ekstenzijama, a novom frizurom pohvala se na Instagramu, gdje nam je za oko zapela i njezina haljina.

Žute haljine hit su svakog proljeća i ljeta proteklih nekoliko godina jer sjajno laskaju preplanulom tenu, a da će u modi biti i ove toplije sezone, osim Ecije, potvrdile su i neke druge poznate dame. Što se tiče kroja, izbor je na vama, a seksi čipkasta haljina kakvu nosi Ecija sjajna je za posebnije prilike i noćne izlaske.

Pssst! Ako i vi želite imati dugačku kosu, a niste ljubiteljica ekstenzija, OVDJE otkrijte super trikove kojima ćete ubrzati njezin rast.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.