Ecija Ivušić pozirala u omraženim trapericama koje su trebale biti proljetni hit

Foto: Instagram

DA se globalna pandemija koronavirusa nije dogodila, ovog proljeća ulice bi preplavio jedan mnogima omraženi model traperica koji se unatoč tome vraća u modu svake toplije sezone.

A riječ je o trapericama s poderanim nogavicama oko kojih su mišljenja uvijek podijeljena i to uglavnom među različitim generacijama. 

Ovakvim trapericama su modni stručnjaci za ovo proljeće predvidjeli još veću popularnost nego dosad te su prednost dali ekstremno poderanim modelima koje, osim rupa na nogavicama, krase i poderani rubovi, izlizani detalji i slično.

A upravo jednim takvim trendi primjerkom na svojem se Instagramu sada pohvalila radijska voditeljica Ecija Ivušić.

Ecija je pozirala u trapericama koje zbog velikih rupa na nogavicama više otkrivaju noge nego što ih skrivaju i koje je hrabro iskombinirala i s košuljom od trapera koju je zavezala u struku te pokazala trbuh. U opisu fotke otkrila je da se radi o njezinim posljednjim modnim ulovima prije izolacije, kao i da je ovo jedini put da se sredila za po kući.

Čini se da je Ecija bila spremna dočekati proljeće u najtrendi krpicama, no planove joj je, kao i svima nama, pomutio koronavirus koji je usto utjecao i na porast popularnosti jednog puno praktičnijeg modela traperica (o kojem možete čitati OVDJE) zbog kojih su poderane pale u drugi plan.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.