Dvije Hrvatice blistaju u komadima koje "smrtnice" mogu kupiti tek od četvrtka

Foto: Robert Gašpert, H&M

KADA ste slavni i utjecajni onda imate i tu prednost da prije svih isprobate odjeću koja još nije stigla u dućane. 
 
Sinoć su tu čast imale Iva Radić i Sonja Kovač koje su na dodjelu Elle Style nagrada u zagrebačkoj Laubi stigle odjevene u komade iz dugo iščekivane H&M x Erdem kolekcije koja na police popularne trgovine stiže tek u četvrtak, 2. studenog. Obje su plijenile pažnju, što zbog glamuroznih komada koje su odabrale iz kolekcije, što zbog činjenice da nešto nose prije svih ostalih.
 
Iva je blistala u maxi haljini visokog ovratnika s čipkastim detaljima i cvjetnim uzorkom koja je kao stvorena za dugonogu i vitku bivšu manekenku, a iz spomenute kolekcije odabrala je i efektnu torbicu. Outfit je zaokružila zlatnim salonkama koje ipak nisu rezultat suradnje H&M-a i Erdema.
 
 
Sonja se, pak, odlučila na pidžama odijelo iz kolekcije koje također krasi cvjetni uzorak, a predimenzioniranu siluetu blogerica je obuzdala remenom u struku. Look je upotpunila punđicom i make up-om u stilu gejše te jednostavnom bijelom torbicom.
 
 
Poznate Hrvatice odlično su predstavile nadolazeću kolekciju i dale nam razlog više da se veselimo četvrtku, a u nastavku otkrijte cijene njihovih outfita te još nekoliko istaknutih komada iz suradnje H&M-a i Erdema.
 
Haljina, H&MxErdem, 299 eura
 
Torbica, H&MxErdem, 249 eura
 
Pidžama odijelo, H&MxErdem, godnji dio 99 eura, donji dio 79 eura
 
Kaput, H&MxErdem, 199 eura
 
Haljina, H&MxErdem, 129 eura
 
Kaput, H&MxErdem, 179 eura
 
Cipele, H&MxErdem, 179 eura
 
Suknja, H&MxErdem, 149 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.