Dvije balkanske ljepotice sinoć su pomele konkurenciju na dodjeli BRIT nagrada

Foto: Splash News, Getty

SEZONA dodjela nagrada je na vrhuncu.


Nakon brojnih dodjela filmskih, na red su još jednom stigle glazbene nagrade, a sinoć su u Londonu dodijeljene BRIT nagrade.

Adwoa Aboah, Anne-Marie, Camila Cabello

Ellie Goulding, Courteney Cox i zaručnik Johnny McDaid

Radi se o jednoj od najvažnijih noći u britanskoj glazbi, a crvenim tepihom prošetale su brojne slavne pjevačice, u prvom redu Rita Ora, Ellie Goulding, Kylie Minogue, Dua Lipa i brojne druge.

Hailey Baldwin, Jennifer Hudson, Millie Bobbie Brown, Paloma Faith

Usudimo se reći kako su dvije balkanske cure ukrale svu pažnju, a radi se o Riti Ori i Dua Lipi čije su kreacije bile najzapaženije.



Plavokosa Rita stigla je u raskošnoj, bijeloj haljini prekrivenoj perjem bez naramenica koju potpisuje poznati brend Ralph & Russo, dok se njezina kolegica Dua Lipa također odlučila za ekstravagantnu kreaciju.



Roza haljina od tila koja je sprijeda bila kraća, a iza duga, zahtijevala je pomoć kod poziranja no činilo se kako se smeđokosa ljepotica čitavo vrijeme odlično zabavljala.



Ellie ponovno nije oduševila u hit boji sezone - crvenoj, no u njoj je oduševila australska "džepna Venera" Kylie Minogue koja izgleda bolje nego ikad otkad se oporavila od bolnog prekida s glumcem Joshuom Sasseom nakon kojeg je dobila i živčani slom, baš kao što manekenka Rosie Huntington-Whiteley izgleda u crnom.



I cure iz popularnog benda Little Mix potrudile su se ostaviti dojam, a ovoga puta nisu se odlučile za kreacije riječkog dizajnera Juraja Zigmana kojeg inače s pravom obožavaju.



A ako se pitate zašto su dame nosile bijele ruže u ruci, to je u znak podupiranja inicijative Time's Up koja se bori protiv seksualnog zlostavljanja žena koja je obilježila sve ovogodišnje dodjele.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.