Dosadno sivilo Carrie Bradshaw razbio samo jedan zanimljiv komad

Foto: Splash News, Giphy

52-GODIŠNJA glumica Sarah Jessica Parker postala je modna ikona zahvaljujući seriji Seks i grad.


U njoj je davnih dana utjelovila legendarnu spisateljicu Carrie Bradshaw koja je sa svojim najboljim prijateljicama koračala New Yorkom u tada "revolucionarnim" krpicama kojima su cure oduševljavale modne kritičare i publiku.



A čini se kako je Carrie duboko utjecala i na samu glumicu, barem u modnom smislu, koju i dan danas javnost povezuje isključivo s tom ulogom, iako je ostvarila još puno drugih.



Naime, Sarah najčešće nosi identične štikle kao Carrie, a odlična je i u kombiniranju različitih komada, čak i nespojivih, koje neke žene jednostavno ne bi znale iskombinirati.



No Sarah ima još jednu supermoć, a to je da često dosadnjikave i obične kombinacije zna odlično razbiti samo jednim posebnijim komadom, kao što je to učinila jučer u New Yorku.



Ulice grada koji nikad ne spava Sarah je tako u trenu pretvorila u modnu pistu u potpuno sivoj kombinaciji, a radi se o boji koju stručnjaci često nazivaju dosadnom. No uz šljokičasti topić koji je nosila na traperice, srebrne štikle i kaput, kombinacija je u trenu postala zanimljivija i posebnija.



Našem budnom oku nije mogao promaknuti niti ruksak zmijskog uzorka koji je nosila u ruci, još jednom nas vraćajući u dobra stara vremena kada je legendarna serija žarila i palila malim ekranima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.