Đurđa Tedeschi i Božo Vrećo prošetali Stradunom u sličnim haljinama

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

IAKO dubrovački Stradun ljeti preplavi more turista, Đurđa Tedeschi i Božo Vrećo uspjeli su se istaknuti u masi zahvaljujući usklađenim stajlinzima.

Majka prvog čovjeka Atlantic Grupe Emila Tedeschog te umirovljena sutkinja i po mnogima jedan od najkontroverznijih pjevača na Balkanu prošetali su gradom u usklađenim potpuno crnim izdanjima.

Iako su oboje poznati po osebujnom stilu, ovoga puta odlučili su se za jedan modni klasik - crnu haljinu, koja se u njihovom slučaju pokazala kao nepogrešiv mamac za poglede.

Đurđa je nosila lepršavu haljinu midi dužine s V-izrezom koju je u struku stegnula remenom te je iskombinirala s ljetnim čizmicama otvorenih prstiju, sunčanim naočalama i šeširom, svojim omiljenim modnim dodatkom koji joj je postao zaštitni znak.

Bosanskohercegovački pjevač sevdalinki odlučio se za haljinu s dekolteom do pupka i bez rukava u kojoj je otkrio svoje mnogobrojne tetovaže, a i on joj je u struku dodao remen. Na nogama je nosio čizmice bez vezica te je look također upotpunio sunčanim naočalama, a u usklađenim izdanjima njih dvoje ukrali su svu pažnju na prepunom Stradunu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.