Detalj koji čini razliku: Kaputi s hit dodatkom osvojili su i Zagrepčanke

Foto: Luka Šangulin/Index

NOVA hladna sezona, novi trendovi u kaputima.

A iako su i ove, kao i proteklih nekoliko godina, zagrebačke ulice još i prije kalendarskog početka zime preplavile vječno popularne krznene bunde i njihove "rođakinje" inspirirane plišanim medvjedićima, istaknuo se još jedan model koji je trenutno apsolutni hit i među svjetskim fashionisticama.

Radi se o kaputima i jaknama s detaljima od umjetnog krzna, i to ne samo na kapuljačama, kojima su modni stručnjaci predvidjeli golemu popularnost u narednim hladnim mjesecima, kako piše Who What Wear.

Zagrepčanke su se odmah zakačile na trend i potvrdile da su modeli s ovim dodatkom sjajan način da se istaknu u moru ljudi koji u doba adventa preplave Zagreb.

Na ulicama našeg glavnog grada vidjeli smo i razne varijante ovog trenda, od klasičnih jednobojnih modela u neutralnim nijansama do onih u upečatljivim bojama i uzorcima, a svima im je zajedničko to što su pravi mamac za poglede.

Osim zagrebačkih ulica, kaputi i jakne s dodatkom umjetnog krzna preplavili su i Instagram, a kakve modele biraju influencerice pogledajte u nastavku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.