Detalj iz serije Prijatelji koji objašnjava sve ljubavne probleme Rachel i Rossa

Foto: YouTube Screenshot

JEDNA od najpopularnijih serija svih vremena, urnebesno humoristični Prijatelji, nedavno su proslavili svoju 24. godišnjicu od prvog emitiranja.

No, unatoč svojoj starosti, ova simpatična šestorka i dalje nas uspijeva nasmijati iako smo svaku epizodu pogledali više puta. Ipak, nijedna serija ne može proći bez greške pod budnim okom okorjelih fanova, pa tako ni Prijatelji

Ovaj put zamijetili su jednu, vrlo moguće "namjernu pogrešku" koja je sasvim prihvatljiv odgovor za ljubavne nevolje koje su godinama snalazile Rossa i Rachel. Naime, u prvoj epizodi, dok sjede u svom omiljenom kafiću Central Perk, Rachel uleti u vjenčanici, a Monica je odluči upoznati sa svima. Između ostalog, podsjeti je na njezinog brata Rossa koji, kada je krenuo rukovati se s Rachel, slučajno između njih otvori kišobran koji je spriječio rukovanje. 

Prema starim praznovjernim uvjerenjima, ovaj potez znači sedam godina nesreće u odnosu osoba između kojih se otvorio kišobran. 

Ova teorija vrlo je vjerojatna s obzirom na to da je 2001. godine, točno sedam godina nakon emitiranja te prve epizode, Rachel odlučila Rossu reći da je trudna s njegovim djetetom. 

Mnogi fanovi Prijatelja na Redditu su razradili ovu temu i na kraju se složili da je to jedini logičan razlog za njihove ljubavne brodolome. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.