David Boreanaz: Nevjerom do sretnog braka

VARANJE supruge za mnoge bi značilo razvod braka, no David Boreanaz je iz svojeg nestašluka uspio izvući još sretniji brak. Njegova je afera s ljubavnicom Tigera Woodsa, Rachel Uchitel, bila prosvjetljenje, a upravo je zbog toga naučio cijeniti brak.

"Brak je sveta stvar, a ponekad se zna dogoditi da jednostavno zastranite. To je kao da u vas uđe neki demon koji vas opsjeda", vrlo kreativna izlika, moramo priznati. Zvijezda serijala Angel i Kosti uz prevaru je imala i problema s tužbom za seksualno zlostavljanje statistice na snimanju, no stvar je vrlo brzo riješena.

Ovaj je 42-godišnji zavodnik naučio vrijednost braka, a ovo je već drugi u koji je uplovio. Njegova supruga, Jamie Bergman, odlučila mu je nevjeru oprostiti, a vjerujemo kako je tome doprinjela činjenica da su u braku već deset godina, te imaju dvoje male djece. Ova je bivša Playboyeva zečica izgleda vrlo tolerantna kada je nevjera u pitanju. David kaže kako mu je nevjera otvorila oči te da nikako ne planira odustati od braka: "Vjerujem li u odustajanje? Ne. Ja sam borac, i vjerujem u ljubav".

Ljubav ili ne, nadamo se da David stvarno misli to što govori, a moramo priznati kako je njegova spremnost da prizna pogrešku itekako impresivna kvaliteta. Mnogi će muškarci pokušati zataškati nevjeru, neki će o njoj šutjeti poput Ashtona Kutchera, a David je pokazao iznimnu hrabrost, pa bismo mu čak možda i mogle oprostiti. Njegova žena već jest.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.