Chic kombinacije s traper suknjom za 2018. godinu

Foto: Instagram

BAŠ poput traperica, suknje od trapera uvijek su u modi, samo se iz sezone u sezonu prilagođavaju novim trendovima.
 
Tako su proteklih sezona "in" bili modeli od kombiniranog trapera, s prišivcima, biserima, izvezenim detaljima, a ponovno su se u modu vratile i traper suknje midi dužine. Ove godine nosi se čisti, jednostavni traper u svim oblicima pa tako i na suknjama. Novost su i načini njihova kombiniranja, koje morate znati ako ne želite izgledati zastarjelo, odnosno, kako bi Francuzi rekli, démodé.
 
Traper suknja s odrezanim rubom + sako
 
 
Ovisno o vašem izboru obuće, ovo može biti savršeni dnevni, ali i odličan outfit za večernji izlazak. Minica od trapera čiji rubovi izgledaju kao da ih je netko samo odrezao škarama u kombinaciji s finim sakoom siguran su mamac za poglede, čak i uz običnu bijelu majicu.
 
Traper minica + traper jakna
 
 
Traper s traperom i dalje je ''in'', a s minicom ga je puno lakše isprobati nego s trapericama. Ove sezone birajte tamne komade od trapera i kombinirajte iste nijanse jer tako ćete najlakše izbjeći modne pogreške.
 
Traper suknja midi dužine + neobičan džemper
 
 
U ovu kombinaciju možete uskočiti već sad, dok na proljeće možete čizme zamijeniti salonkama. Traper suknja midi dužine u kombinaciji s nekim finim džemperićem s detaljima poput volana, čipke ili otvorenih ramena jamče eleganciju, a u ovakvom izdanju možete i na posao.
 
Traper minica + masivan džemper
 
 
Ovo je još jedna kombinacija s traper suknjom koju možete isprobati odmah. Minica i debeli, masivni, predimenzionirani džemper zajedno će stvoriti savršen balans, a posebno će dobro izgledati iskombinirate li ih s visokim čizmama iznad koljena.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.