Celebrity inspiracija: Make-up trendovi koje ćemo viđati posvuda u 2020.

Foto: Instagram

OD 2020. godine dijeli nas malo više od mjesec dana pa je pravo vrijeme da otkrijemo i koji su to beauty trendovi dobili propusnicu za iduću godinu.

I dok je 2018. godinom vladao minimalizam, u 2019. godini smo se počeli malo više igrati bojama i nešto smjelijim trendovima u make-upu. 

Upravo zato će 2020. godina biti idealan spoj minimalizma i otkačenosti, a ovo su beauty trendovi koje ćemo viđati posvuda.

Razbarušene obrve i blotted usne

Jedan od minimalističkih trendova koji ćemo viđati uživo i na društvenim mrežama je spoj divljih, prirodnih obrva i tzv. blotted usana, obojenih suptilnom tintom i minimalnom količinom ruža. 

Cirkoni na očima

Serija "Euforija" potaknula je ludilo za cirkonima na očima, a ovaj će se trend nastaviti i u 2020. godini. 

Tuš u boji

Tuš u boji neće biti svačiji odabir, ali vjerujemo da će tijekom ljetnih dana biti vrlo popularan. 

Vatreno crveno sjenilo

Mnogi vizažisti slavnih preferiraju na svojim klijenticama koristiti sjenilo upravo ove boje jer sjajno ističe baš svaku boju očiju, a obožava ga i Kylie Jenner. 

Smokey eye

Klasični, crno-sivi smokey eye se napokon vratio, a za njegovu ponovnu popularnost zaslužna je Kim Kardashian West koja je, uz pomoć vizažista Marija Dedivanovića, ovom make-up trendu dala pravi moderni zaokret. 

Jarke usne po uzoru na Candice Swanepoel

Prelijepa Victorijina anđelica obožava istaknuti usne jarkim bojama, a omiljena joj je jarko ružičasta koju nosi vrlo često. Laskavost jarkih ruževa zamijetile su i mnoge druge beauty influencerice pa nećete pogriješiti ako na nadolazećim sniženjima investirate u kvalitetan ruž u nekoj jarkoj nijansi. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.