Brza čokoladna torta Domaćice Sanje

Foto: Privatne fotografije

TKO ne voli čokoladu?

Nakon bogatog uskršnjeg stola, savršeno će doći nježan i elegantan kolač, a mi predlažemo da isprobate upravo ovu tortu popularne hrvatske blogerice Sanje, koja stoji iza bloga Domaćica.

Vaši ukućani i gosti biti će oduševljeni, a vi ćete se moći pohvaliti kako na stolu imate slasticu ove simpatične blogerice.



"Ja se osobno rijetko zaželim čokoladne torte, ali kada se zaželim onda volim da je okus bogat i jako čokoladan, a volim da je taj recept i brz, bez slaganja slojeva, kuhanja kreme i slično, već da te okuse mogu konzumirati za pola sata od moje želje. Ova torta ispunjava sva moja očekivanja, jako je bogata i priprema joj je jako brza.", kaže Sanja.

Podsjeća na brownie, sočna je i takva ostaje i nakon pečenja, ja sam svoju poslužila uz sladoled, jagode i još malo čokolade po vrhu, a vi možete uz šlag, mascarpone ili samo uz neki dobar čokoladni preljev.

U nju možda možete dodati i neko voće poput malina ili možda pržene lješnjake po vrhu, igrajte se i napravite neki svoj okus, ali ne zaboravite da je sama po sebi odlična.

Odlično je i to što vam je za ovaj recept potrebna samo pjenjača i malo vremena. Ja sam ju radila u kalupu promjera 24 cm, a vi možete i u većem, torta će biti samo malo niža, tada jedino pripazite na dužinu pečenja, ako je tanja treba joj kraće da se ispeče.

Neka vas ne brine ako unutra ostane malo mekana, to joj i daje sočnost, svi sastojci se u tih 20-25 minuta ispeku i na vama preostaje da uživate u okusima.

U slast!

Još super recepata Domaćice Sanje potražite ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.