Brooklyn Beckham holivudsku slatkicu zamijenio Playboyjevom zečicom

Foto: Instagram

SIN Davida i Victorije Beckham uhvaćen je kako se ljubi s djevojkom koja nije Chloe Grace Moretz.
 
19-godišnji Brooklyn Beckham i 21-godišnja holivudska glumica godinama su bili u turbulentnoj vezi koju su obilježili brojni prekidi.
 
 
No od početka ožujka nisu viđeni zajedno u javnosti, što je potaknulo glasine o njihovu još jednom prekidu koje su se sada pokazale istinitima. Brooklyna su paparazzi uhvatili kako se ljubi s 20-godišnjom kanadskom manekenskom i Playboyjevom zečicom Lexi Wood.
 
 
Novi par viđen je u salonu za tetoviranje u Los Angelesu, gdje je Brooklyn nadodao još jednu tetovažu svojoj kolekciji. Na vanjskoj strani podlaktice tetovirao je pin-up djevojku kod koje su mnogi odmah pronašli brojne sličnosti s njegovom navodnom novom djevojkom. 
 
 
Lexi je vrlo uspješna mlada manekenka koja je karijeru započela sa 16 godina, a do sada je već osvanula u kampanjama poznatih dizajnerskih kuća i na stranicama brojnih modnih časopisa, ali i u Playboyju. 
 
 
Manekenka je i velika fitness entuzijastica te na Instagramu redovito objavljuje golišave fotke na kojima se hvali svojim isklesanim tijelom, zbog čega broji preko 87 tisuća sljedbenika na društvenoj mreži.
 
 
Ni ona ni Brooklyn još nisu u javnosti potvrdili svoju vezu, dapače, on još uvijek nije progovorio ni o prekidu s Chloe, no paparazzo fotke novopečenog para koje možete pogledati OVDJE, govore sve same za sebe.
Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.