Brand ELFS izbacio lookbook s proljetnim modelima za cure i dečke

Foto: Danijel Galić

DEČKI iz dvojca ELFS nedavno su predstavili svoju proljetnu kolekciju na pisti, a sada stiže i lookbook u kojem pomnije možete proučiti sve modele koji se nude u novom asortimanu.

Popularni dvojac za toplije dane djevojkama je namijenio nježne haljinice u boji pudera, sexy dvodijelne kompletiće, i glamurozne modele prekrivene cvijećem, idealne za svečane prigode.

Za prizvuk sedamdesetih zaslužne su hlače i košulje sa zvonolikim rukavima i nogavicama i šarmantne haljinice s rukavima do lakta.

Dečki u novoj ELFS kolekciji mogu pronaći prepoznatljive cool komade kao što su sweateri s natpisima, blejzeri, košulje, leptir kravate i zabavni T-shirtovi, u spoju s ELFS trapericama.

Torbice koje prate ovu kolekciju praktične su i ženstvene, a hit modeli dolaze u pastelnim prugicama.

"Kolekcija se sastoji od raznovrsnih lookova, od casual izdanja do nježnih haljina i odijela za svečanije prigode. ELFS stylish muškarac nosi podfrknute traperice, košulje s mašnom ili kravatom, casual jakne, a za posebne prilike oblači strukirano tamno odijelo. Casual lookovi klasičnog mornarskog stila, idealni su za šetnje po St.Tropezu, među kojima se ističu kompletić prugastog topa i suknje te moderni bijeli kardigan. Moderne trendseterice oduševit će se jeans košuljom zanimljivog uzorka i trapez hlačama kao i nježnim plavim bojama na kratkim haljinicama od brokata s ovratnicima. Nježne puderaste koktel haljine, bijela čipka, kristalići boje leda te ležerni i pripijeni krojevi kao stvoreni su za posebne prigode u kojima će svaka žena pronaći nešto za sebe.", ističu dizajneri Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica.

Psst! Dvojac ELFS ove godine poklanja prekrasnu haljinu i torbicu Indexovoj Kraljici maturalne večeri! Prijavi se što prije!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.