Boja mjeseca: Vatreno crvena

UZ NADOLAZEĆE "valentinovsko" raspoloženje, boja ljubavi prati nas već samog početka veljače. Bilo da dolazi u obliku haljina, modnih detalja ili plišanih srdaca i medvjedića koji, kada ih stisnete, govore "I love you!", crvena boja apsolutno prevladava policama dućana i butika.

Stručnjaci kažu da, osim što potiče strast, ima i snažno djelovanje na ljudsku psihu te može popraviti raspoloženje, ubrzati puls i pozitivno djelovati na disanje i mišićnu napetost. Isto tako, muškarci crveno rublje smatraju najseksepilnijim, a žene se u crvenim haljinama osjećaju privlačnijima nego kada nose neke druge boje.

Iskoristite romantično raspoloženje koje obavija obavija mjesec i odaberite haljinu, hlače, šal ili barem ruž u ovoj vatrenoj boji. Možete je kombinirati uz  crnu, bež ili bijelu boju, a odvažne cure mogu se naći i u izvrsnim ljubičasto - crvenim ili ružičasto - crvenim kombinacijama koje su i dalje jako moderne.

Na listi obožavatelja crvene boje našle su se i Rachel Bilson i Katie Holmes, a slavna Beyonce mjesec dana nakon poroda prvi put u javnosti se pojavila u ženstvenoj crvenoj haljini.

Najbolji dokaz ostavili  smo za sam kraj. Naime, Diorova Couture kolekcija za proljeće/ ljeto 2012. sadrži jednu crvenu raskošnu balsku haljinu koju će mnoge poznate dame poželjeti kao svoj odabir za crveni tepih i koja je ostavljena za sam kraj revije kako bi zaokružila otmjenost i ženstvenost kojom odiše nova Diorova kolekcija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.