Boja haljine ove glumice podijelila je internet: Koju vi vidite?

Foto: Getty Images, Twitter, Instagram

SJEĆATE se haljine iz 2015. godine koja je podijelila internet na one koji su je vidjeli u zlatno-bijeloj varijanti i druge koji su tvrdili da je haljina crno-plava?

Sada se isto događa s haljinom koju je glumica Lucy Hale nosila prošli tjedan na premijeri svojeg novog filma "The Unicorn".

Poluprozirnu mini haljinu potpisuje libanonski dizajner Georges Chakra, a raspravu o njenoj boji izazvala je glumica kada se njome pohvalila na svojem Twitteru. Korisnici društvene mreže podijelili su se na one koji misle da je narančasta i one koji haljinu vide u crvenoj boji, a ubrzo se raspravi pridružila i sama Lucy.

"Debata oko boje haljine se nastavlja. Otvaram anketu i ja glasam za narančastu", napisala je glumica u svojoj objavi na Twitteru, no svojim mišljenjem ipak nije uspjela ujediniti druge korisnike.

Neki su pokušali ostati neutralni pa su nudili odgovore poput "krvavo-narančasta" pa čak i "crveno-narančasta" što, složit ćete se, baš i nema puno smisla. A zanimljivo je da je većina medija nakon premijere i prije nego što je glumica pokrenula anketu haljinu opisala kao crvenu. Koju boju vi vidite?

No dilemu je na svojem Instagramu razriješio sam dizajner koji je objavio fotku glumice i u opisu naveo točnu boju.

Haljina je narančasta, otkrio je dizajner.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.