Bivši domaći par sinoć je mamio poglede u retro izdanjima

Foto: Promo, Instagram

DOK su bili u vezi, plijenili su pozornost u paru, a sada su to nastavili raditi odvojeno.
 
Riječ je o glumcu i redatelju Miranu Kurspahiću te arhitektici Nini Miji Čikeš koji su prekinuli u prosincu prošle godine, nakon nešto više od dvije godine veze. 
 
 
Kao par, dijelili su isti interes za modu, a povezao ih je sličan, otkačen stil, zbog čega su uvijek bili primijećeni na svakom eventu na kojem bi se pojavili, a to se nije promijenilo ni otkako su prekinuli. Kao da su se dogovorili, sinoć su se oboje na FASHION.HR-u pojavili u retro izdanjima i ponovo bili u centru pažnje.
 
 
Nina je nosila jaknu od brušene kože i trapezice u stilu sedamdesetih te je retro look upotpunila i prugastom košuljom, velikom crvenom torbom, maramom oko vrata i chic čizmicama zmijskog uzorka. Miran je, pak, inspiraciju za svoj outfit pronašao u osamdesetima.
 
 
Glumac je nosio košulju sa zlatnim nitima čije je gornje gumbe raskopčao te joj podignuo kragnu i preko nje odjenuo sako s dugačkim frakom, dok su donji dio njegova outfita činile tamne traperice s podvrnutim nogavicama i crne čizme. Uvijek poseban, Miran je outfitu dodao i upečatljivu ogrlicu, napravio zanimljivu frizuru, a čini nam se i da je nosio šminku te nas je ovim izdanjem sve još jednom podsjetio na to da je moda ipak samo igra.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.