Bella progovorila o kompleksima, no sudbonosnu operaciju nosa ne spominje

Foto: Instagram, Getty

I DALJE mislite kako su poznati i slavni pošteđeni kompleksa?

Možda vam se smiješe s poznatih naslovnica, voze skupocjene automobile, putuju na luksuzne destinacije te nose skupe krpice, no na kraju dana i oni su samo ljudi od krvi i mesa.

A kako nisu imuni na razne životne tragedije, kao i ljubavne brodolome, nisu imuni niti na komplekse vezane za svoj fizički izgled.

To potvrđuje i jedna od najpoznatijih manekenki današnjice, 21-godišnja Bella Hadid, koja je u nedavnom intervjuu priznala kako se donedavno nije osjećala samopouzdano kao što se osjeća danas, a posebno se tako nije osjećala kao tinejdžerka.



"Moje tanke obrve i višak kilograma činili su da se osjećam nesigurno u teen danima. Mislim da sam imala puno više nesigurnosti vezanih za izgled od bilo koje druge žene. Uvijek sam bila svjesna svojih tankih obrva, no nisam znala da se po tom pitanju može poduzeti nešto", započela je smeđokosa Bella koja danas radi punom parom.

"Glumi dok se ne uvjeriš u neke stvari. Ja sam trebala odrasti u ovo lice danas te sve donedavno uopće nisam imala samopouzdanja", priznala je sestra jednako uspješne manekenke Gigi ne spominjući operaciju nosa koja joj je prije svega transformirala lice.



"Velika sam pobornica konturiranja lica jer ono mi uvijek pomaže da definiram lice kako treba", rekla je Diorova ambasadorica koju je spomenuta operacija itekako promijenila.

Uvjerite se sami.

Komentare možete pogledati na ovom linku.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.